Med grædende hjerte:

Katastrofe

Jeg er mildest talt målløs over hvad der foregår i dette land. Har fulgt med i minkaflivningen og metoden minder mig om et vanvittigt massemord.

De stakkels mink bliver proppet ind i en kasse og gasset, men de propper dem ind oven i hinanden, så de levende ligger oven på de døde og det tager minutter før de dør.

I nyhederne her til aften, fortæller man, at flere af minkene ikke er døde, da de ankom til forbrændingsanstalten. Føj siger jeg bare, hvordan er det vi behandler dyr?

Mit hjerte græder, alle fortjener en værdig død. Det er ikke kun syge mink, men også raske mink, der nu skal af med pelsen.

Myndighederne skriver i dag at der er givet ordre til masseaflivning af mink, uden at have lovgivningen på plads.
Fødevareministeren forklarer, at det blot var en opfordring til minkavlerne.

Det er jo en katastrofe at regeringen sender ordre ud, om at folk skal slå deres mink ihjel, uden at have lovgrundlaget i orden.

Grundet Covid-19, har jeg selvfølgelig forståelse for at folkesundheden kommer først, men det skal aldrig være på bekostning af en pinefuld aflivning.

Jeg er glad for at dyrene får fred og at de ikke skal sidde i små bure mere. Vi lever i en verden med fokus på bæredygtighed, hvor der samtidig findes mange alternativer til at klæde sig varmt og eksklusivt, uden at det er på bekostning af uskyldige dyr som skal lade livet.

Jeg har her til aften tændt lys for de kære mink og de glemte ræve, som også bliver aflivet  i dag.

4 kommentarer

 • Marianne

  Jeg er så enig med dig Jannie. Det er simpelthen det værste svineri. Vær for pokker ordentlig ved de stakkels dyr😢😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie-Amalie Bruhn

  Jeg kunne ikke være mere enig. Lige mine ord. Jeg går ikke ind for at gå med pels. Dyr der bliver holdt til fange for at blive pelset. Det er uhumansk og uacceptabelt. Men at de skal dø på denne måde er forfærdeligt. Liv det bare går til spilde. Man afliver jo heller ikke et menneske bare fordi det er sygt 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Alt hvad der foregår med hensyn til de mink er fuldstændigt uacceptabelt 😭 både det at helt raske besætninger bliver slået ihjel og den barbariske måde de gør det på 🤬😤😭 stakkels menesker og dyr mit hjerte græder for dem alle 💔 STOP det blodbad 💔😭🤬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Så fint og velskrevet blogindlæg😢😢💔 Det er hele ufatteligt at den slags sker i 2020 og her i Danmark! Grufuldt og fuldstændig uacceptabelt.
  Tak for dit fine indlæg og fokus på sagen🙏🏻
  Jeg tændte også lys❤️😢🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med grædende hjerte: